top of page

Sponsoring

Donna Hermans met Beaunini van Landsmeer

Feline van Geffen met Wicky & Blitz

Ik ben Donna Hermans en ik wordt sinds 2017 gesponsord door Patty met mijn paard Beaunini van Landsmeer!


Ik ben 16 jaar oud en zit momenteel in de vierde klas van het VWO op het St. Ignatius Gymnasium. Vanwege mijn leergierigheid en mijn interesse voor de wereld om ons heen, lijkt het mij zeer leuk om in de toekomst ‘Future Planet Studies’ te gaan studeren. Maar omdat ik nu graag ook al wat wilde ondernemen heb ik samen met twee vriendinnen de website van GoGaia opgezet. Met GoGaia willen we mensen stimuleren om creatieve oplossingen te verzinnen voor groeiende wereldproblemen.

Naast deze ambitie heb ik ook altijd nog de kinderdroom om in de top te komen van de dressuursport. En dankzij een hele hoop geluk en doorzettingsvermogen komt deze fantasie steeds dichterbij, ondanks dat er uiteraard nog een lange weg te gaan is. Als klein Amsterdams meisje durfde ik namelijk niet eens te dromen dat ik ooit in het bezit zou zijn van één eigen paard en nu mag ik mijzelf de trotse eigenaresse noemen van maar liefst twee paarden!

Deze twee paarden zijn Beau en Joep. Joep is een kleine shetlander ruin die ik als klein meisje heb leren kennen. Al gauw werd ik te groot voor hem dus toen ben ik met hem gaan mennen wat hij verbazingwekkend goed oppakte! In 2016 is hij tweemaal reserve districtskampioen geworden in de B dressuur pony’s. We hadden ons daarmee gekwalificeerd voor de Hippiade waar we een nette 9e plaats behaalden tussen allemaal grote pony’s!

Een aantal maanden later kwam Beaunini heel onverwachts op mijn pad terecht. Beau is een 11 jarige merrie van Solitair x Jeraldo en is Z2 startgerechtigd. We hebben inmiddels al een aantal wedstrijden gereden en veel prijzen binnengehaald. We starten nu in de M1 en hopen natuurlijk dat de toekomst nog veel meer voor ons in petto heeft!

M1+10wp

Hoi!

 

Ik ben Feline van Geffen. Ik ben 11 jaar en woon in Aalsmeer.

Ik rijd al paard sinds mijn 7de. Ik heb 2 pony's: Wicky en Blitz. Blitz heb ik al ruim 3 jaar en wicky heb ik nu 4 maanden in bruikleen.

 

Blitz en Wicky staan alletwee op Funny Horse. Blitz is een ruin van 9 jaar en is een valk. Blitz is heel leuk maar wel eigenwijs haha! Ik rijd met blitz M1 met 6 winstpunten. Blitz heeft 2 bijrijders, en ik rijd hem ongeveer 3x per week.

 

Wicky is mijn andere pony. Ik heb haar nu al ongeveer 4 maanden in bruikleen. De eigenaresse is Sabrina Schuszler. Ze is een merrie en is 6 jaar. Ik rijd nu in de M1 met haar. Wicky is een hele lieve koffievos. Ik rijd haar (bijna) iedere dag. Wicky loopt ook wedstrijden aan de hand en doet dat ze heel goed.

 

Mijn doel is dat ik met mijn beide pony's de Z bereik. En ik hoop dat er daarna nog meer mogelijk is! Ik vind het heel leuk dat Patty mij sponsored!! 

 

Liefs Fee

M2+10wp

Foto's

bottom of page