top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Patty Stuyver (31 jaar). Ik ben geboren in Amstelveen en momenteel woonachtig in Amsterdam. Vanaf jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in dieren en ben ik altijd druk in de weer geweest met verschillende pony’s en paarden.

 

Ook was er bij mij al vroeg grote interesse in geneeskunde en het was dus ook niet gek dat ik na mijn middelbare school (vwo) begon met de studie Diergeneeskunde. Na eerst een aantal jaren studie aan de Universiteit van Gent, heb ik de overstap gemaakt naar de Universiteit van Utrecht. Aan deze universiteit heb op 31 augustus 2016 mijn Bachelor of Science in de Diergeneeskunde behaald met een scriptie over een onderwerp uit de tandheelkunde van het paard.

Wegens het grote aantal studenten dat zich inschrijft voor de Master Gezondheidszorg Paard, ben ik pas in september 2017 geplaatst om te starten. Het tussenjaar dat hierdoor ontstond, bood mij de mogelijkheid mijn interesse in de tandheelkunde van het paard verder uit te diepen en te concretiseren. Zo kwam ik uit bij de Academy of Equine Dentistry, waar ik in juli 2017 ben gecertificeerd als paardentandarts. 

Sinds 2020 ben ik tevens dierenarts.

bottom of page